Ryba z "po grecku" - Instrukcja.pl

Ryba z "po grecku"

smażona ryba przekładana marchewką

Podobne instrukcje

Roladki z pangi

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 9039

Węzły wędkarskie - TRILENE

Od: instrukcjaPL
Liczba wyświetleń: 34787

Odsłon:  5320  Data dodania:  2009-02-08 22:43:01 
Czy ta instrukcja jest pomocna ?
Tagi:ryba, marchewka

Opis:

2 filety dowolnej ryby (ja użyłam mintaja)jajkobułka tartaolej
4 marchewki2 pietruszkimały seler1-2 łyżki koncentratu pomidorowegosól, pieprz, cukier

Rybę posolić, obtoczyć w jajku i bułce tartej, usmażyć. Marchewki, pietruszki i seler obrać, umyć, zetrzeć na tarce o grubych oczkach lub pokroić w słupki. Podsmażyć na oleju. Dodać pół szklanki wody. Gdy warzywa będą miękkie, dodać koncentrat pomidorowy, sól, pieprz, cukier do smaku. Nałożyć na usmażoną rybę.

Dodaj do ulubionych Zgłoś naruszenie regulaminu

Komentarze (0)


Aby dodać komentarz musisz się zalogować.


Brak komentarzy

Instrukcje od mirelkus85

Sos pieczarkowy

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 69126

Pomidory z farszem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 8919

Sałatka z szynką

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 17485

Roladki z pangi

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 9039

Zawijańce z serem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 11582