Azteckie wrapsy - Instrukcja.pl

Azteckie wrapsy

Azteckie wrapsy
Next
Odsłon:  6831  Data dodania:  2009-01-10 14:43:25 
Czy ta instrukcja jest pomocna ?
Tagi:wrapsu, pikante

Opis:

składniki

    * szpinakowe wrapsy 6 sztuk
    * 40 dkg mięsa mielonego z łopatki
    * kukurydza konserwowa
    * sos mexykanski knora
    * płatki czosnku i papryki sa takie dodatki kamisu specialite
    * sos worcester shire do kupienia w większych delikatesach
    * cebula czerwona
    * papryka czerwona świeża
    * sałata karbowana

Sposób przygotowania

   1. Mięso doprawiamy : czosnkiem świeżym,pieprzem ziołowym ,przyprawą do dań kuchni meksykańskiej.Odstawiamy na trochę .
   2. Na patelni przygotowujemy sos tak jak na opakowaniu.
   3. Następnie smażymy mięso, dodajemy do niego płatków czosnku i papryki,gdy jest juz usmażone to kukurydzę.
   4. Łączymy je z sosem meksykańskim,dodajemy sos worcester shire -gdy ktoś lubi bardziej pikantnie to więcej .
   5. Kroimy warzywa .
   6. Podgrzewamy na suchej patelni wrapsy- pod wpływem ciepła zmiękną .Układamy je na talerzu ,na każdy kładziemy liść sałaty , na to mięso z sosem , a na mięso warzywa.
   7. zawijamy robiąc taką kopertę ale z jednej strony otwartą
   8. Dodam ze można tutaj wykazać się swoją inwencją dodając różne warzywa .
Dodaj do ulubionych Zgłoś naruszenie regulaminu

Komentarze (0)


Aby dodać komentarz musisz się zalogować.


Brak komentarzy

Instrukcje od ppx

Azteckie wrapsy

Od: ppx
Liczba wyświetleń: 6831

Cannelloni nadziewane mięsem

Od: ppx
Liczba wyświetleń: 10790

Pyszne pączki

Od: ppx
Liczba wyświetleń: 8490

Hovera “Sliding doors” w css

Od: ppx
Liczba wyświetleń: 7511