Gofrownica Silvercrest
Gofrownica Silvercrest
Odsłon: | 6932 | Data dodania: | 2013-02-26 18:44:17 |
Czy ta instrukcja jest pomocna ?
Opis:
Gofrownica SilverCrest – opis
Większość z nas uwielbia świeże gofry z ulubionymi owocami, bitą śmietaną, czy masą czekoladową. Wbrew pozorom nie jest to tylko przysmak dla dzieci, a sięgają po niego również bardzo często dorośli. Dobre gofry mogą też być świetnym posiłkiem na śniadanie, jeżeli przygotujemy je w wytrawny sposób. Bardzo popularne w ostatnim czasie stały się gofrownice domowe, takie jak propozycje przygotowane przez markę SilverCrest. To wygodne i proste w obsłudze sprzęty, które w ciągu kilku chwil pozwolą nam na przygotowanie w domowym zaciszu przepysznych gofrów. Jak z nich korzystać?Gofrownica SilverCrest – instukcja pdf
Każdy sprzęt kuchenny wymaga zapoznania się z instrukcją obsługi przez jego użyciem. Musimy pamiętać o tym, że użytkowanie gofrownicy wiąże się ze stycznością z energią elektryczną oraz wysoką temperaturą, dlatego powinny zostać zachowane wszelkie zasady bezpieczeństwa. Jak z niej korzystać?- Przed wykorzystaniem gofrownicy zapoznaj się dokładnie z instrukcją obsługi, która została dołączona do zestawu lub możesz znaleźć ją w formacie PDF w internecie.
- Usuń opakowanie i upewnij się, że wszystkie elementy gofrownicy znajdują się w zestawie i są w doskonałym stanie technicznym.
- Ustaw gofrownicę na stabilnym i odpornym na działanie wysokim temperatur podłożu, na przykład na kuchennym blacie.
- Włącz wtyczkę od prądu i włącz urządzenie na 5 minut. W ten sposób odparują pozostałe substancje z gofrownicy. Następnie odłącz wtyczkę, poczekaj do ostygnięcia sprzętu i dokładnie go umyj.
- Włączenie urządzenia następuje poprzez włożenie wtyczki zasilającej do gniazda. Po jej wyjęciu następuje automatyczne odłączenie gofrownicy.
- Przed użyciem sprzętu pokryj dolną i górną płytę warstwą oleju jadalnego.
- Dostosuj poziom zbrązowienia gofrów poprzez dedykowany regulator.
- Umieść ciasto w gofrownicy i zamknij ją. Po kilku minutach będziesz mógł cieszyć się ze świeżo upieczonych i jeszcze ciepłych gofrów.