Gofrownica Silvercrest - Instrukcja.pl

Gofrownica Silvercrest

Gofrownica Silvercrest

0,00 GB
Liczba pobrań: 21
 Pobierz plik

Podobne instrukcje


Odsłon:  6932  Data dodania:  2013-02-26 18:44:17 
Czy ta instrukcja jest pomocna ?

Opis:

Gofrownica SilverCrest – opis

Większość z nas uwielbia świeże gofry z ulubionymi owocami, bitą śmietaną, czy masą czekoladową. Wbrew pozorom nie jest to tylko przysmak dla dzieci, a sięgają po niego również bardzo często dorośli. Dobre gofry mogą też być świetnym posiłkiem na śniadanie, jeżeli przygotujemy je w wytrawny sposób. Bardzo popularne w ostatnim czasie stały się gofrownice domowe, takie jak propozycje przygotowane przez markę SilverCrest. To wygodne i proste w obsłudze sprzęty, które w ciągu kilku chwil pozwolą nam na przygotowanie w domowym zaciszu przepysznych gofrów. Jak z nich korzystać?

Gofrownica SilverCrest – instukcja pdf

Każdy sprzęt kuchenny wymaga zapoznania się z instrukcją obsługi przez jego użyciem. Musimy pamiętać o tym, że użytkowanie gofrownicy wiąże się ze stycznością z energią elektryczną oraz wysoką temperaturą, dlatego powinny zostać zachowane wszelkie zasady bezpieczeństwa. Jak z niej korzystać?
  1. Przed wykorzystaniem gofrownicy zapoznaj się dokładnie z instrukcją obsługi, która została dołączona do zestawu lub możesz znaleźć ją w formacie PDF w internecie.
  2. Usuń opakowanie i upewnij się, że wszystkie elementy gofrownicy znajdują się w zestawie i są w doskonałym stanie technicznym.
  3. Ustaw gofrownicę na stabilnym i odpornym na działanie wysokim temperatur podłożu, na przykład na kuchennym blacie.
  4. Włącz wtyczkę od prądu i włącz urządzenie na 5 minut. W ten sposób odparują pozostałe substancje z gofrownicy. Następnie odłącz wtyczkę, poczekaj do ostygnięcia sprzętu i dokładnie go umyj.
  5. Włączenie urządzenia następuje poprzez włożenie wtyczki zasilającej do gniazda. Po jej wyjęciu następuje automatyczne odłączenie gofrownicy.
  6. Przed użyciem sprzętu pokryj dolną i górną płytę warstwą oleju jadalnego.
  7. Dostosuj poziom zbrązowienia gofrów poprzez dedykowany regulator.
  8. Umieść ciasto w gofrownicy i zamknij ją. Po kilku minutach będziesz mógł cieszyć się ze świeżo upieczonych i jeszcze ciepłych gofrów.
Po każdym użyciu wystudź gofrownicę, a następnie dokładnie ją umyj.
Dodaj do ulubionych Zgłoś naruszenie regulaminu

Komentarze (0)


Aby dodać komentarz musisz się zalogować.


Brak komentarzy

Instrukcje od ignacy781