Roladki z pangi - Instrukcja.pl

Roladki z pangi

pyszne roladki z pangi

Podobne instrukcje

Zawijańce z serem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 11483

Ogórki z sałatką twarożkową

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 5729

Talarki z sosem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 6922

Odsłon:  8940  Data dodania:  2009-02-09 21:13:29 
Czy ta instrukcja jest pomocna ?

Opis:

Składniki:
- 50 dag filetów z pangi
- pół cytryny
- sól
- biały pieprz
- 100 ml śmietany
- kilka plasterków szynki lub chudego boczku
- olej
- natka pietruszki

Filety opłukać, osuszyć. Skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem. Odstawić na 30 minut w chłodne miejsce. Każdy filet posmarować śmietaną, położyć na nim plaster szynki lub boczku. Zwinąć roladki, spiąć wykałaczką. Roladki ułożyć w natłuszczonym żaroodpornym naczyniu. Skropić olejem. Piec ok. 25 minut w 190ºC. Posypać natką pietruszki.
Dodaj do ulubionych Zgłoś naruszenie regulaminu

Komentarze (0)


Aby dodać komentarz musisz się zalogować.


Brak komentarzy

Instrukcje od mirelkus85

Sos pieczarkowy

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 69027

Pomidory z farszem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 8821

Sałatka z szynką

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 17385

Roladki z pangi

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 8940

Zawijańce z serem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 11483