Łódeczki zapiekane z serem - Instrukcja.pl

Łódeczki zapiekane z serem

Faszerowane warzywa - wyśmienity sposób na posiłek.

Podobne instrukcje

Ekologiczne pisanki

Od: ogorekp
Liczba wyświetleń: 5166

Roladki z pangi

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 5381

Zawijańce z serem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 7947

Odsłon:  2017  Data dodania:  2009-02-09 21:05:05 
Czy ta instrukcja jest pomocna ?
Tagi:warzywa, przekąski

Opis:

Składniki:
- 1 seler naciowy
- 10 dag pleśniowego sera
- 5 dag masła
- pieprz
- 1 ząbek czosnku
- oliwki nadziewane papryką
- papryka
- natka pietruszki

Łodygi selera dokładnie umyć, odciąć listki, ściągnąć włókna, pokroić na jednakowej wielkości kawałki. Czosnek obrać, rozetrzeć z serem na gładką masę. Pokroić drobno odcięte wcześniej listki selera, dodać do serowej masy. Nadzieniem posmarować wnętrza łodyg, ułożyć na blasze wyłożonej folią. Wstawić do piekarnika, piec ok. 30 minut w temp. 180C, udekorować oliwkami. Obłożyć pokrojoną w paseczki papryką i natką pietruszki.
Dodaj do ulubionych Zgłoś naruszenie regulaminu

Komentarze (0)


Aby dodać komentarz musisz się zalogować.


Brak komentarzy

Instrukcje od mirelkus85

Sos pieczarkowy

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 65446

Pomidory z farszem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 5325

Sałatka z szynką

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 13849

Roladki z pangi

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 5381

Zawijańce z serem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 7947