PITTA "Palce lizać" - Instrukcja.pl

PITTA "Palce lizać"

Greckie chlebki pita

Podobne instrukcje


Odsłon:  1133  Data dodania:  2009-02-20 14:34:30 
Czy ta instrukcja jest pomocna ?

Opis:

PITTA "Palce lizać"

s k ł a d n i k i (4 porcje):
4 pitty
brizol drobiowy (4szt.)
kapusta pekińska
papryka czerwona
majonez, ketchup, ser żółty

S p o s ó b   p r z y r z ą d z a n i a :
Pittę skropić wodą, podgrzać, tak aby można było ją otworzyć. Następnie pittę wypełnić kawałkami upieczonego brizola (w kawałkach lepiej się upycha), plasterkiem sera żółtego, pokrojoną kapustą pekińską, papryka czerwoną, majonezem.


Całość wsadzić do rozgrzanego piekarnika na około 4-5 min.Tak chrupiącą i rozgrzaną pittę podawać polaną ketchupem.

Dodaj do ulubionych Zgłoś naruszenie regulaminu

Komentarze (0)


Aby dodać komentarz musisz się zalogować.


Brak komentarzy

Instrukcje od

Brak instrukcji