Rożki z szynki

rożki z szynki z chrzanem

Podobne instrukcje

Roladki z pangi

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 4863

Zawijańce z serem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 7417

Ogórki z sałatką twarożkową

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 1736

Odsłon:  4127  Data dodania:  2009-02-09 21:01:43 
Czy ta instrukcja jest pomocna ?
Tagi:szynka, przekąski

Opis:

Składniki:
- 6 plastrów wędzonej, gotowanej szynki
- 8 łyżeczek kremu chrzanowego
- 1 pomarańcza
- zielony pieprz w zalewie
- natka pietruszki

Plastry szynki zwinąć w rożki, ułożyć na półmisku. Kremem chrzanowym napełnić szpryckę, wycisnąć porcję do każdego rożka (można kupić gotowy krem albo wymieszać przyprawiony chrzan z bitą śmietaną, jogurtem naturalnym lub majonezem light, przyprawić do smaku). Zielony pieprz odcedzić z zalewy, posypać rożki. Udekorować plasterkami dokładnie wyszorowanej pomarańczy ze skórką, ozdobić gałązkami pietruszki, schłodzić. Pozostały krem chrzanowy podać oddzielnie w miseczce.
Dodaj do ulubionych Zgłoś naruszenie regulaminu

Komentarze (0)


Aby dodać komentarz musisz się zalogować.


Brak komentarzy

Instrukcje od mirelkus85

Sos pieczarkowy

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 64816

Pomidory z farszem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 4846

Sałatka z szynką

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 13334

Roladki z pangi

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 4863

Zawijańce z serem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 7417