Francuskie paszteciki - Instrukcja.pl

Francuskie paszteciki

paszteciki z żurawiną i serem camembert

Podobne instrukcje

Roladki z pangi

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 5376

Zawijańce z serem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 7943

Ogórki z sałatką twarożkową

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 2246

Odsłon:  3125  Data dodania:  2009-02-09 10:05:52 
Czy ta instrukcja jest pomocna ?

Opis:

Zawinąć, zapiec, smakować ;) Komentarz jest zbędny. Spróbujcie! 1 opakowanie mrożonego ciasta francuskiego 1 krążek sera camembert 1 słoiczek żurawiny

Prostokąt ciasta francuskiego posmarować delikatnie wodą i zwinąć w rulon, zamrozić. Zamrożone ciasto zwinięte w rulonik pokroić w poprzeczne ślimaczki o grubości 1 cm. Ułożyć na papierze dopieczenia, nałożyć po kawałku sera camembert. Piec w temperaturze 220oC do czasu aż się zrumienią. Podawać na ciepło z borówkami. Smacznego!

Dodaj do ulubionych Zgłoś naruszenie regulaminu

Komentarze (0)


Aby dodać komentarz musisz się zalogować.


Brak komentarzy

Instrukcje od mirelkus85

Sos pieczarkowy

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 65443

Pomidory z farszem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 5322

Sałatka z szynką

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 13845

Roladki z pangi

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 5376

Zawijańce z serem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 7943