Kanapki nadziewane - Instrukcja.pl

Kanapki nadziewane

kanapki nadziewane żółtym serem i warzywami

Podobne instrukcje

Roladki z pangi

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 5156

Zawijańce z serem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 7719

Ogórki z sałatką twarożkową

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 2033

Odsłon:  2056  Data dodania:  2009-02-09 20:58:19 
Czy ta instrukcja jest pomocna ?
Tagi:kanapki, przekąski

Opis:

Składniki:
- pół bagietki
- 15 dag twarożku
- 1 pomidor
- pół strąka papryki
- pół ogórka
- gruby plaster żółtego sera
- szczypior
- sól i pieprz

Z połówki bagietki odkroić spieczony koniec. Widelcem wydrążyć z  niej część miękiszu lub przekroić ją na pół i wtedy wydrążyć. Obrany ogórek, umyty pomidor i paprykę oraz plaster sera pokroić w niewielką kostkę. Szczypior opłukać, osuszyć, posiekać. Twarożek wymieszać z rozdrobnionymi składniami, przyprawić. Masą nadziać bagietkę. Kroić ja na kromki grubości 1,5 cm.
Dodaj do ulubionych Zgłoś naruszenie regulaminu

Komentarze (0)


Aby dodać komentarz musisz się zalogować.


Brak komentarzy

Instrukcje od mirelkus85

Sos pieczarkowy

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 65191

Pomidory z farszem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 5106

Sałatka z szynką

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 13627

Roladki z pangi

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 5156

Zawijańce z serem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 7719