Kanapki nadziewane

kanapki nadziewane żółtym serem i warzywami

Podobne instrukcje

Roladki z pangi

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 4863

Zawijańce z serem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 7419

Ogórki z sałatką twarożkową

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 1736

Odsłon:  1767  Data dodania:  2009-02-09 20:58:19 
Czy ta instrukcja jest pomocna ?
Tagi:kanapki, przekąski

Opis:

Składniki:
- pół bagietki
- 15 dag twarożku
- 1 pomidor
- pół strąka papryki
- pół ogórka
- gruby plaster żółtego sera
- szczypior
- sól i pieprz

Z połówki bagietki odkroić spieczony koniec. Widelcem wydrążyć z  niej część miękiszu lub przekroić ją na pół i wtedy wydrążyć. Obrany ogórek, umyty pomidor i paprykę oraz plaster sera pokroić w niewielką kostkę. Szczypior opłukać, osuszyć, posiekać. Twarożek wymieszać z rozdrobnionymi składniami, przyprawić. Masą nadziać bagietkę. Kroić ja na kromki grubości 1,5 cm.
Dodaj do ulubionych Zgłoś naruszenie regulaminu

Komentarze (0)


Aby dodać komentarz musisz się zalogować.


Brak komentarzy

Instrukcje od mirelkus85

Sos pieczarkowy

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 64816

Pomidory z farszem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 4846

Sałatka z szynką

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 13334

Roladki z pangi

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 4863

Zawijańce z serem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 7419