Domowa Pizza w wersji Lean.

Instrukcja, jak zrobić w domu dobrą pizzę przy minimalnej ilości pracy i z minimalną ilością naczyń do pozmywania, czyli zgodnie z filozofią Lean Manufacturing.

Alternative content

Get Adobe Flash player

Podobne instrukcje


Odsłon:  4606  Data dodania:  2009-08-07 22:04:12 
Czy ta instrukcja jest pomocna ?

Opis:

Ponieważ każdy lubi coś innego to nadzienie pokazane na filmie jest przykładowe i nie ma co się nim sugerować, ważniejszy jest sposób robienia ciasta. Jeżeli chodzi o samo pieczenie to dużo zależy od piekarnika więc w praktyce najlepiej śledzić postęp pieczenia, zanim dobierzemy optymalne parametry. Temperatura powinna wynosić 180-200 stopni i czas 20-30 minut.
Dodaj do ulubionych Zgłoś naruszenie regulaminu

Komentarze (0)


Aby dodać komentarz musisz się zalogować.


Brak komentarzy

Instrukcje od jadajn

Sos czosnkowy

Od: jadajn
Liczba wyświetleń: 9112

Kruszonka do ciasta drożdżowego

Od: jadajn
Liczba wyświetleń: 24909

Domowa Pizza w wersji Lean.

Od: jadajn
Liczba wyświetleń: 4606