Kruszonka do ciasta drożdżowego - Instrukcja.pl

Kruszonka do ciasta drożdżowego

Ponieważ w filmie o pieczeniu ciasta drożdżowego mocno przyciąłem część dotyczącą kruszonki, tutaj przedstawiam ją bardziej szczegółowo.

Alternative content

Get Adobe Flash player

Podobne instrukcje


Odsłon:  25227  Data dodania:  2009-08-07 22:17:34 
Czy ta instrukcja jest pomocna ?

Opis:

Do kruszonki na blachę o wymiarach 25x40cm czyli o powierzchni 1000cm^2 potrzebujemy: -150g mąki np. Tortowej typ 450 -100g cukru -1/4 kostki margaryny czyli 62,5g Całość zagniatamy aż do momentu, kiedy da się uformować jedną dużą kulę. Jak widać na zegarku z filmu trochę to trwa.
Dodaj do ulubionych Zgłoś naruszenie regulaminu

Komentarze (0)


Aby dodać komentarz musisz się zalogować.


Brak komentarzy

Instrukcje od jadajn

Sos czosnkowy

Od: jadajn
Liczba wyświetleń: 9343

Kruszonka do ciasta drożdżowego

Od: jadajn
Liczba wyświetleń: 25227

Domowa Pizza w wersji Lean.

Od: jadajn
Liczba wyświetleń: 4845